Creavit ile banyolara altın şıklığı!
2016 ürün portföyüne kattığı 54 yeni ürünle Moskova podyumunda görücüye çıkan Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı. Dünyadaki önemli yapı ve dekorasyon malzemeleri fuarından biri olan MosBuild/WorldBuild fuarı 44 ülkeden 1500 şirketin katılım gösterdiği ve yaklaşık 70.000 ziyaretçisi olması sebebi ile sektörde önemli bir yeri olan organizasyon.

Rusya ile uzun süredir ticari ilişkileri olan Creavit, bu sene özellikle genişlettiği altınlı serisi ile ziyaretçilerin dikkatini çekti. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli ürünlerin sıcaklığı tüm katılımcıların içini ısıttı. Klasik çizgilerle tasarlanmış altın renkli ürünlerden, minimal çizgilerle farklılaştırılmış tasarım tarzlarına kadar geniş bir yelpazede altın renkli ürünleri bulunan Creavit,bu sene Rusya’nın banyolarını altın rengi ile ısıtmaya geliyor.

Banyo mobilyalarındaki desenlerde, seramik sağlık gereçlerindeki ürünlerde, kumanda panellerinde ve aksesuarlarda farklı altın desenli ve altın renkli seçenekleri bulunan Creavit, altın renkli ürünler konusunda tüm ürün gruplarını kapsayan 360 derece bir çözüm sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181