Creavit ile banyonuzda nostalji rüzgarları esecek!
Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık. Nostaljik olduğu kadar elegant duruşuyla Antik, geçmiş zamanlara özlem duyanların banyolarında göz kamaştıracak. Creavit olarak, Antik serisini tasarlarken tüm detaylara önem verdik. Banyo mobilyası, lavabo, klozet, aksesuar gibi ürünleri, Antik serisinin elegant çizgisi ile kombin oluşturacak şekilde özenle bir araya getirdik.

Antik banyo takımları siyah, beyaz ve siyah-beyaz renk seçenekleri ile farklı dekorasyon olanakları sunarken, MDF üzerine lake özelliğiyle uzun ömürlü kullanım olanağı veriyor. 80 ve 100 cm’lik iki farklı boy seçeneği sunan Antik takım, geniş iç hacimli boy dolabı ile de banyoda tasarımı bütünleyen bir saklama çözümü yaratıyor. Antik, yavaş kapanır kapakları ve dokunmatik led ayna özelliğiyle,klasik tasarımını modern standartlarla tamamlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181