Creavit'ten Arya lavabo modülü!
Endüstri devriminin izlerini 19. yüzyılın değişen yaşam tarzında arayan Creavit tasarım ekibi, geçmişi günümüzün modern yaşam koşulları ile harmanlayıp Arya lavabo modülünü tasarladı. Dar alanlara modern ve kullanışlı çözümler getiren Arya tasarımı, alandan tasarruf ederken, estetik ve fonksiyonellikten feragat etmek istemeyen kullanıcılardan alkış topladı.

Paslanmaz çelikten üretilen Arya banyo modülü raf özelliği ile “her şey gözümün önünde olsun” diye düşünen kullanıcılar için farklı bir düzenleme olanağı sunmaktadır. Modülde bulunan entegre havluluk dar alanlarda ekstra havluluk aksesuarlarına gereksinimi ortadan kaldırmaktadır. Lavabo modülü üzerinde bulunan estetik ızgaralar geniş yer kaplayan tezgahlara olan gereksinimi azaltmaktadır. Sabunluk görevi gören ızgaralar katı sabun kullanımı için banyolarda fazladan yer kaplayan sabunlukları banyo kültüründen çıkartmaya adayken, kişisel malzemelerin koyulabileceği mini bir tezgah olarak da işlev görmektedir.

Banyolara ferahlık ve estetik getirmek için farkını ortaya koyan Creavit’in Arya lavabo modülü fonksiyonelliğiyle de beğeni toplamaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181