Creavit'ten dar alanlarınıza çözüm önerisi!
Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Yeni konut projelerinde evlerin metrekarelerinin daralması, evde kullanılan mobilyaların daha fonksiyonel ve alandan tasarruf eden tasarımlar olması gerekliliğini beraberinde getirmiştir. Banyolara çözümler üretme konusunda uzman Creavit,50 cm, 60 cm ve 70 cm ebatlarındaki Level banyo mobilyalarına uyumlu, aynı ebatlardaki aynaları ile dar alanların ferahlatıcı çözüm ortağı olarak boy göstermektedir. Level banyo mobilyaları, aynı zamanda boy dolabı özelliği ile farklı çözümlerde sunuyor.

“Banyom küçük, eşyam çok” diyen kullanıcılara seslenen Level banyo dolapları, parlak beyaz lakenin ve siyah rengin beraber kullanımıyla sadeliğin peşinden giden kullanıcıları çağırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181