Creavit'ten Minimal Lavabo!
Zarif ve göz kamaştırıcı hatlara sahip Creavit Minimal Lavabo, kendine has duru görünümü ile banyolara yenileyici bir ferahlık getirirken; banyosunda modern bir çizgi ve tarz yakalamak isteyenler için de birbirinden farklı seçimler sunuyor.

Saf ve temiz beyaz, asil ve güçlü siyah; tutkulu ve kışkırtıcı kırmızı ile gösterişli ve cesur altın sarısı renk seçenekleri sayesinde banyolar göz alıcı, renkli bir dünyada aklın ve duyguların uyumunu keşfediyor. Minimal Lavabo, tezgah üstü kullanım rahatlığı sunan tasarımı ve farklı tarzları yakalayan renk seçenekleriyle her türden banyo mobilyasına uyum sağlıyor, banyolarda sayısız kombinasyona olanak tanıyor.

Banyosuyla daima bir adım önde olmak isteyenlerin tercihi Creavit; sağlığa, doğaya ve insana verdiği önemi, ürettiği ürünlerin su emme oranını (standartların öngördüğü değerlerin de altında olmak üzere) minimum ölçeklere çekerek pazara sunuyor. Talebi halinde de, gümüş iyon teknolojisi kullanılarak oluşturulan “Ultra Clean” ürünler üretilebiliyor. Zor kirlenen, kolay temizlenen Ultra Clean sistemi uygulanmış Creavit ürünleri, pratik kullanıma elverişli formu sayesinde yalnızca su ve süngerle rahatça temizlenebiliyor. Böylece daha uzun periyotlarla kolayca yapılan temizlik sayesinde kullanıcılar hem kendilerine hem de sevdiklerine daha fazla zaman ayırarak hayattan kopmuyorlar.

Yalın hatları ile sağlam yapısı sayesinde dinginliğin ve güçlü duruşun uyumunu yakalayan Creavit Minimal Lavabo, tasarımındaki tüm çizgi ve detaylarındaki farklılıkla yeni nesil banyolara estetik bir soluk getiriyor. Kullanım amacı itibarıyla ne eksik ne fazla, tam da olması gereken tasarımıyla kullanıcılarının tüm beklenti ve ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yarım yüzyıldan bu yana kullanıcılarının güveninden güç alarak banyoları daha şık, modern ve konforlu hale getirmek için çalışan Creavit, bu güvenin sonucu olarak bugün dünyada milyonlarca kullanıcının tercih ettiği yenilikçi bir marka konumunda. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181