Doğanın zengin renk ve dokuları duvarlarınıza yansıyor!
Doğadaki her türlü zorlukla mücadele eden güçlü karakteri ile mermer veya sıcaklığı ve canlılığı ile yaşam enerjisini her zaman hissettiren ahşap gibi… Doğanın varoluşuna dair izler taşıyan dokular; sert, pürüzlü veya aşınmış olabilir ama önemli olan da zaten bu doğallığı yakalayabilmektir...

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Amerikan Norwall markasının doğal dokulardan ilham alarak tasarladığı; keten, iplik dokuma, mermer, tuğla, ahşap ve metal efektlere sahip tasarımlara yer verdiği “Texture Style 2” koleksiyonu; doğaya dokunan benzersiz mekanlar yaratıyor. Desenlerini; sıcak kırmızılar, doğal toprak tonları, yumuşak yeşiller, denim maviler, gümüş ve altın sonlandırmalar ile yorumlayan koleksiyon, zengin renk seçenekleri ve zıt renk kombinasyonları ile de göz dolduruyor.

Klasik damask desenlerin ve desenlerini tamamlayan patine efektli düz ve degrade geçişli çizgili tasarımların da yer aldığı "Texture Style 2” koleksiyonu, her stile uygun alternatifleri ile mekanlara bambaşka bir boyut kazandırıyor…

Tüm Norwall koleksiyonlarında olduğu gibi “Texture Style 2” duvar kağıdı koleksiyonu da, insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmamasının yanı sıra kolay temizlenebilme, güneş ışınlarına dayanıklılık gibi birçok kalite ve teknik özelliklere sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181