Electrolux Profesyonel mutfağına yıldız yağmuru
Electrolux Profesyonel mutfağına “Ünlüler Mutfakta” etkinliği kapsamında bu kez Kiralık Aşk dizisinin muhteşem ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu konuk oldu.

Kiralık Aşk dizisiyle yakından tanınan ve her sahnesiyle izleyicileri güldüren Koray rolünü oynayan Onur Büyüktopçu ve dizide eğlenceli Neriman karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Nergis Kumbasar, Electrolux Profesyonel’in mutfağında birbirinden güzel yemekler hazırladılar.

Electrolux Profesyonel’in kurumsal şefi eşliğinde profesyonel bir mutfakta yemek yapmanın tadını çıkaran ikili, hazırladıkları lezzetli yemekleri ekiple birlikte tadarak keyifli bir vakit geçirdiler.

Electrolux Profesyonel’in Ünlüler Mutfağı daha önce de Cahit Berkay, Demir Demirkan, İskender Paydaş, Aslıhan Güner Kılıç, Doğukan Manço gibi isimleri ağırladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181