Enerji tasarrufu için LED teknolojisi!
“Aydınlatmayı Yeniden Tanımlıyoruz” mottosuyla LED sektörüne farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getiren GoldMaster, enerji verimliliği sağlayan LED ürünleriyle tüketiciler için doğru tercih oluyor. Tüketiciler LED ürünlerini seçerek % 80’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Enerjinin büyük bir çoğunluğunu ışık enerjisine dönüştüren LED lambalar düşük enerji kullanımı sağlayarak sürdürülebilir bir gelecek sunuyor. Yüksek güce sahip LED ampuller geleneksel akkor ampullere göre % 80 enerji tasarrufu sağlarken floresan ampullere göre de %20 ile % 50 arasında daha fazla tasarruf sağlıyor.

Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe de lider firma olmayı hedefleyen GoldMaster iki gruba ayırdığı LED ampulleri ECO serisi ve PRO serisi ile tüketiciyle buluşturuyor. Evlerde kullanılan ECO serisi günlük 5-6 saatlik kullanımla ve LED ömrü boyunca problem çıkarmayacak şekilde tasarlanmış ekonomik ürünler olup, PRO serisi ise daha çok ofis gibi veya ağır hizmet ev ortamında günlük 10-14 saat civarında uzun süreli kullanımların olduğu mekanlarda kullanılan ürünlerdir.

Eskiden evlerinizde 2-3 ayda bir ampul değiştirirken LED ampulleri 5-6 yıl değiştirmeden kullanabiliyorsunuz. Geleneksel ve tasarruflu ampullere karşın daha uzun ömürlü ve darbelere karşı daha dayanıklı olan LED lambalar 30.000 veya 50.000 saate kadar uzun kullanım ömrü sunuyor. GoldMaster sunduğu LED grubundaki ürünlerinde enerji verimliliğini düşünmesinin yanı sıra sağlığınızı da unutmuyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün göz sağlığı ile ilgili belirlediği standartlara uygun LED çipler kullanılarak sağlıklı aydınlatma konusunda tüketiciler kaliteli ürünler sunuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181