Filli Boya sezon renklerini açıklıyor!
Şehre dönüş ile birlikte eğitim ve üretim dönemine girerken; fikirlerin paylaşımı, yeni fikirlerin ortaya çıkması ile yaşanılan mekanın verdiği enerji önemli bir yere sahip. filli boya renk uzmanları tarafından oluşturulan bu palet ile şehirli hayatın renklerini yakalamak ve mekanlarınıza taşımak mümkün.

Home ofis ve ofisler için düşünsel & entelektüel tonlar
Filli Boya’nın düşünsel ve entelektüel renkler olarak tanımladığı bu grup, ofislerde koyu ve orta tonlar ile açık kontrast kullanımları yaratıcı çözümler arasında yer alıyor. Koyu derin tonlar yaratıcılığı arttırırken, açık tonlar ile yaratıcılığınızın sonuçlarına giden yolda temiz bir zeminden hareket edilmesini sağlıyor. Bu grubun tonları kırık beyaz, gri mavi, kuvarz, toprak tonları…

Ortak paylaşımlı mekanlar için ılımlı tonlar
Hem dinlenme hem de ortak paylaşıma izin veren en önemli bölümlerden biri salon. Burada ılımlı tonlarda renkler hayatın akışına eşlik ediyor. Kum rüzgarı ile başlayan, bej ve  gri mavi olarak adlandırdığımız  özel griler, kuvarz, ay taşı, gün sarısı,  mavi derinliklerden hoşlanıyorsanız, kadet mavi ve tonları.

Çocuklar renkleri bir yetişkin gibi ele almalı
Çocukların rengi doğru kullanmayı küçük yaşlardan öğrenmesi, bir yetişkin gibi ele alması gerektiğini vurgulayan Filli Boya renk uzmanları, kız ve erkek çocuk ayırımı yapmadan onların yaratıcılıklarının gelişimine destek veren renklerin seçilmesi gerektiğini söylüyor. Kısaca kolay olmayan kimlikli renkler, çocuklar adına sempatik kararlar yerine, çocukları birey olarak ele alıp, kimliklerine yaratıcı etkiler kazandıracak renkler, tonlar. Daha cesur renk seçimleri için kuvarz ve pembe kuvarz, tatlı bej tonlarından krater, kum rüzgarı, gün sarısı, mavinin derinliklerinden gelen kadet mavi, mavi gri, ay taşı ve vizon.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181