Goldmaster Led Fuar'ında!
Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe lider firma olmayı amaçlayan GoldMaster LED, sektöre sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleriyle 1-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda Hall:10 Stand B-310’da yer alıyor.

Fuarda, endüstriyel ağırlıklı LED aydınlatma ürünleri ve PRO-ECO Serisi ampul gruplarıyla yer alacak olan GoldMaster LED, T5 LED tüp, T8 LED tüp, T8 acil durum LED tüp, T8 sensörlü LED Tüp, T8 ışıldak LED Tüp, LED simit tüp, LED panel armatür, LED panel kalın armatür projektör, yüksek tavan ve sokak lambasıyla birlikte, LED Ampul 2W-3W-4W-5W-6W-7W-9.5W-10W-12W çeşitlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Projektör, sokak lambaları ve lineer ürünlerin de imalatı yapan GoldMaster LED, tamamen öz kaynakları ile gerçekleştirdiği AR-GE çalışmaları ile sektöre hizmet vermeyi sürdürüyor.

Türkiye genelinde gerçekleştirdiği projelerle de adından söz ettiren Goldmaster LED, belediyeler, üniversiteler, hastaneler, askeri projeler, bankalar, zincir mağazalar, fabrikalar, AVM’ler için LED aydınlatma çözümleri sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181