GROHE Red, su israfına son veriyor!
GROHE, tüketicilerin su ile ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak için inovatif çözümler sunmayı sürdürüyor. Tek düğmeye dokunarak anında kaynar su sağlayan GROHE Red çay yapmak, yemek pişirme sürecini hızlandırmak, hazır içecekler, çorbalar ve diğer gıdalar için veya tencere ve tavaları çalkalamak için anında 100 dereceye ısıtılmış su sağlayarak mutfakta büyük kolaylık ve tasarruf sağlıyor.

Yeni GROHE Red, açıklama gerektirmeyen iki simgenin yer aldığı ve kullanımı son derece kolay yeni şık kumanda koluyla tek dokunuşla çalışıyor. Ayrıca, kumanda kolunda yer alan akıllı çocuk kilidi sayesinde çocukların kaynar sudan etkilenmesini de önlüyor. Tamamen yalıtılan ve asla rahatsızlık verici sıcaklıklara ulaşmayan çıkış ucuna kullanıcılar için de güvenli kullanım sunuyor.

A Sınıfı Enerji Verimliliği için Avrupa standartlarına uygun olan GROHE Red kazanın içindeki maksimum su sıcaklığı 60 derece ile sınırlandırılarak enerji maliyetleri azaltılıyor. Bu özellik, GROHE’nin birinci önceliği olarak takip ettiği sürdürülebilirlik taahhüdünü de yansıtıyor.

Her mutfak için doğru GROHE Red
GROHE Red’in birçok çeşidi bulunuyor böylece farklı kullanıcı taleplerinin ve ihtiyaçlarının karşılanması da mümkün oluyor. Dört litrelik kapasitesi ile küçük aileler için ideal olan orta boyutlu kazan, en dar lavabo altlarına bile sığıyor. Büyük boyutlu kazan ise, ofis ve daha büyük evlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede. Her iki kazan da, yüksek kaliteli titanyumdan yapılan su haznesi ile korozyona son derece dayanıklı. Her GROHE Red başlangıç setinde bulunan filtre, sistemi kirece ve kirliliğe karşı korumasının yanı sıra suyun tadını da iyileştiriyor. Bu filtrelerin, yerel su şebekesinin koşulları doğrultusunda seçilen beş farklı çeşidi bulunuyor.

Yeni GROHE Red, eşsiz incelikteki tasarımı ve farklı görünüm çeşitliliği ile hemen her mutfak dekoruna mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Geleneksel bir eviye bataryası gibi karışık soğuk ve sıcak su akıtmanıza da imkan veren Duo modellerinin yanı sıra, sadece kaynar su tedarik eden iki Mono modeli de bulunuyor. Mono modelleri, GROHE Blue Home veya eski mutfak bataryasının yanında kullanım için ideal.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181