Ham:m İstanbul'da 3 farklı showroom da hizmet veriyor!
İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için özgün mobilya ve aksesuarlar üretmek üzere doğan ve ürünlerinin gördüğü büyük ilgi üzerine İstanbul’un farklı adreslerinde açtığı 3 showroom ile hizmet vermeye devam eden ham:m, modüler ve işlevsel tasarımlarla kullanıcıların iç dünyalarını fethetmeye devam ediyor. Birbirinden farklı formlarda üretilen Zarife, Hans, Basit, Neos, Yay ve Tepsi yan sehpalar, fonksiyonel tasarım detayları ve boyutları açısından kullanıcılarıyla bağ kuran dekorasyon alternatifleri sunuyor...

Dinamik formlu üç ayak üzerine oturtulan üçgen tablasıyla Zarife, boyut ve işlev açısından pratik bir kullanım sağlıyor. İç mekanlarda her daim ihtiyaç duyulan sehpalara farklı form ve görünümüyle yeni bir yorum kazandıran Zarife, masif meşe malzemenin tasarımla bütünleşen hali olarak karışımıza çıkıyor. Yuvarlak formuyla dikkat çeken Neos ise pirinç malzeme ve mermerin bütünleştiği tasarımıyla ev dekorasyonlarında mermeri tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor. Dokusuyla her tarz iç mekan dekorasyonuna hitap edebilen Neos, boyut açısından da kolay ve rahat bir kullanım sunuyor.

Masif meşe malzemenin lacivert, krem, kahverengi ve bordo renk seçeneklerinde kullanıldığı Tepsi, tablasının ayna olarak da kullanılabildiği fonksiyonel tasarımıyla dikkat çekiyor. Büyük ve küçük olmak üzere iki farklı boyutta üretilen sehpa, sade tasarımıyla da ön plana çıkıyor. Geometrik tarzı sevenlerin ilk tercihi olan dairesel formdaki Yay sehpa da demir malzemenin masif meşeyle birleşmesinin en minimalist hali olarak karışımıza çıkıyor. Tablasının hem meşe hem de puf olarak üretilebildiği tasarım, form olarak da dikkat çekici bir yapıya sahip...

Basit yan sehpa ise yine masif meşe ve demir malzemenin kusursuz uyumunu yansıtıyor. Masif meşe yuvarlak tablanın üç metal ayak üzerine oturtulduğu tasarım, sade formu ve işlevsel boyutuyla iç mekan dekorasyonlarında esnek bir kullanım sunuyor. Siyah renk seçeneği ve yine masif meşe malzemenin özgün dokusuyla üretilen Hans sehpa ise tercihe göre iki farklı renk tonunun tabla ve ayaklarda aynı anda kullanılabilmesi sayesinde yaşam alanları için farklı bir çözüm sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181