Hilti "Açık Kapı Günü" 19 Aralık'ta!
nşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti‘nin 19 Aralık Cumartesi günü tüm Hilti mağazalarında aynı anda gerçekleştireceği ‘Hilti Açık Kapı Günü’ etkinliği, birbirinden farklı kampanyalarla Hilti müdavimlerinin yüzünü güldürecek. Belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra tüm uç ve bıçaklarda 3 al 2 öde kampanyasının sunulacağı ‘Hilti Açık Kapı Günü’nde, teşhir ürünlerinde yüzde 20 ekstra indirim ve takas makinalarında ekstra yüzde 10 indirim fırsatı olacak. Yılın son ‘Hilti Açık Kapı Günü’nde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan Hilti müşterilerini özel hediyeler bekliyor.

‘Hilti Açık Kapı Günü’ İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya’da yer alan Hilti mağazalarında yüzlerce Hilti tutkununu bir araya getirecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181