HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!
Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Eroğlu Gayrimenkul, mobilya alanında Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olan İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçirilen ev ve ofis dekorasyonuna yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak HOM Design Center ile katılıyor.
2017’de kapılarını açacak 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan HOM Design Center İMOB Mobilya Fuarı’nda 74 ülkenin profesyonel sektör temsilcileriyle bir araya geliyor.

İMOB fuarının mobilya sektörü için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu:
“İMOB İstanbul Mobilya Fuarı sektörünün lider markalarının profesyonel temsilcileriyle buluşma imkanı sağlayan en büyük fuarlardan biri. Mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya, beyaz eşyadan aydınlatmaya ev ve ofis tasarımına yönelik markaların bulunacağı HOM Design Center ile fuarda yerimizi alarak mobilya endüstrisindeki önemli isimlerle tanışma ve farklı iş olanakları sağlamayı planlıyoruz. Fuarın ilk gününden itibariyle standımıza olan yoğun ilgiden çok memnunuz” dedi.

HOM Design Center yurt dışına açılan ihracat kapısı olacak
HOM Design Center'ın Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en kapsamlı alışveriş merkezi olacağını vurgulayan Eroğlu şunları ifade etti:

“HOM Design Center Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak, HOM Design Center'a gelenler ev ve ofis dekorasyonu için ihtiyaç duydukları her şeyi tek noktada bulabilecek. Bu alanda faaliyet gösteren markalar ise HOM Design Center sayesinde kazançlı bir ticaret platformuna kavuşacak.

HOM Design Center’ın bir başka dikkat çeken özelliği ise burada yer alacak markalara sadece Türkiye için değil yakın coğrafyaya ve komşularımıza da kolay erişilebilirlik imkanı sağlaması olacak. HOM Design Center, yabancı müşteri potansiyeliyle kiracılarının yurt dışına açılan ihracat kapısı görevini de görecek.”

HOM Design Center standına yoğun ilgi
Eroğlu fuara ilişkin şu değerlendirmelerine şöyle devam etti:
“Fuarın ilk günü itibariyle standımıza yoğun ilgi oldu. Türk ve dünya mobilya devlerinin buluştuğu İMOB Fuarı’nda sektör temsilcileriyle ve ziyaretçilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz.”

13. IMOB Fuarı’nda 91 metre kare standında yer alacak olan HOM Design Center Hall 4’de ziyaretçilerini bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181