İdeal Standard Ankara Garı Projesi'ne zerafet kattı!
İdeal Standard,Türkiye'nin ilk havalimanı konseptinde yapılan Yüksek Hızlı Tren (YHT) Ankara Garı Projesi'ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu. Yap İşlet Devret modeliyle, Cengiz İnşaat, Limak Holding ve Kolin İnşaat ortaklığında inşa edilen Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi, tasarımlarını geniş ürün yelpazesi ile sunan dünya devi İdeal Standard'ı tercih etti. Havalimanı konseptinde 21 bin 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Ankara Hızlı Tren Garı; 133 odalı otel, yeme-içme alanlarını da kapsayan 185 mağaza, kiralanabilir toplantı ofisleri ve 2500 araçlık otoparktan oluşuyor.

Genel kullanım alanlarında engelleri aşan bir tasarım "San Remo"
Projenin genel kullanıma açık alanlarında,yuvarlak ve sade tasarımıyla ıslak hacimlere modern bir hava katan StradaO Serisi asma klozetler ve tezgah altı lavabolar tercih edildi. Ayrıca Idealpure teknolojisi sayesinde kurşun ve nikele temas etmeden temiz su sağlayarak doğal kaynakları korunmasına katkı sağlayan, çevre dostu Ceraplus Fotoselli bataryalarkullanıldı. Ortak kullanım alanlarında yer alan wc'lerde San Remo bedensel engelli tasarımlar ve San Remo pisuvarlar tercih edildi.

Tasarımlar projenin konseptine uygun olarak seçildi
Ankara Hızlı Tren Garı projesi, 133 odalı otel konseptiyle de misafirlerine konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. 133 banyonun İdeal Standard tarafından dekore edildiği projede, tasarımındaki karakteristik net çizgiler ve yalın konsepti ile dikkat çeken GIO serisi ankastre banyo bataryaları ve yüksek gövde bataryalarkullanıldı. Ayrıca tasarımıyla dikkat çeken StradaO tezgah üstü çanak lavabolar ve asma klozetler de projenin konseptine uygun olarak seçildi.

24 Saat Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181