İş yeri ve ev güvenliğine yeni bir soluk!

Gözetim sistemleri, kurumsal ve bireysel kullanıcılara hayatı kolaylaştıran avantajlar sağlıyor. Tam kontrol, anlık takip ve cep telefonuyla her yerden izleme gibi avantajlar sunan yenilikçi gözetim sistemleri, güvenlik riski yüksek olan kurumların yeni gözdesi oluyor. Mekânların koruma altına alınmasına yönelik yenilikçi ürününü kullanıma sunan Synology, sezgisel algılama özelliği ile güvenlikte çığır açıyor. Synology’nin Surveillance Station 7.1 çözümü; farklı kameralardan canlı yayınların izlenmesine, kayıtların istenilen zaman ve uzaktan oynatılmasına, kamera ayarlarının seri şekilde yönetilebilmesine imkân veriyor.

İş yeri güvenliği için aklınız değil, gözünüz iş yerinde olacak
Kurumlar, Surveillance Station 7.1 sayesinde iş süreçlerini her yerden her an kontrol edebiliyor ve verimliliğin artmasına yardımcı oluyor. Bu sayede iş yeri ve konut sahiplerinin uzakta olduklarında akılları mekânlarda, akıllı gözleri her zaman iş yeri ve konutlarının üzerinde oluyor. Surveillance Station 7.1, büyük ve küçük ölçekli işletmelere yüksek performansı ve kolay kullanımı sayesinde benzersiz video gözetim deneyimi sunuyor. Surveillance Station 7.1, mobil uyumluluğu sayesinde iş yerlerinin, konutların veya daha büyük mekânların güvenliğini kolay kontrol edilebilir hale getiriyor. Kaydedilen görüntülere her zaman ve her yerden rahatça ulaşabilme olanağı sağlıyor.

80 marka ve 3.000 IP kameraya uyumlu
Güvenlik kavramının iş yapış şekillerinde ilk sırada yer aldığını belirten Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Fiziksel güvenlikteki maliyet artışlarını dikkate alan kurumlar, gözetleme istasyon çözümlerine daha fazla rağbet göstermeye başladı. Kolay kurulum ve akıllı gözetim özellikleri ile öne çıkan Surveillance Station 7.1, fiziksel erişim kontrolünün gerçek dünyasına girilmesini kolaylaştırıyor. Surveillance Station, farklı kameralar ve ekipman ile entegreli şekilde çalışma kolaylığı bulunuyor. Merkezi yönetim sisteminden işlem yapılmasına imkân veren çözümümüz, 80 marka ve 3 bin IP kamera desteği ile kontrolün kullanıcıda olmasını mümkün kılıyor.

Kullanılacak kamera uyumluluk listemizde olmasa bile “onvif entegrasyon” ile kullanma olanağı sunuyoruz. Ayrıca tek noktadan iş süreçlerinin hızlı yönetilmesine olanak tanıyan çözümümüz, güvenlik personelinin büyük gözetim sistemlerini etkili bir şekilde izlemelerine ve yönetmelerine imkân yaratıyor.” diyor.

Gerçek zamanlı ve kesintisiz gözetim deneyimi
İş süreçlerini gerçek zamanlı ve kopma olmadan kontrol etme imkanı sunan Surveillance Station 7.1, kesintisiz video akışı performansı ve başka cihazlara bağımsız entegre edilebilme özelliği ile her türlü sistem üzerinden gözetim yapılmasına imkan veriyor. Çözüm, çoklu yayın desteği sayesinde evden veya iş yerinden, zaman bağımsız yönetilebiliyor, bant genişliği tüketimini azaltarak performansı artırıyor. Birden farklı noktadan kullanıcıların kesintisiz video gözetim çözümünden yararlanmasını ve iş sürekliliğinin devamlılığını sağlıyor.

Canlı gözetim özelliği ile gözünüz her daim ofiste
Birden fazla kameranın görüntülerinin tek ekran üzerinden izlenmesine izin veren Surveillance Station 7.1, verimsiz gözetim deneyimlerini ve vakit kaybını ortadan kaldırıyor. Cihaz bir taraftan “şüpheli” olarak tanımlanan eylemler için “hızlı uyarı” olanağı sunarken, diğer yandan “e-harita” üzerinden takibi mümkün kılıyor. Siz nereye görüntü oraya. Güncel yazılımı ve yüksek performansı sayesinde kayıtlar cihaz bağımsız takip edilebiliyor. Surveillance Station 7.1, basitleştirilmiş kullanımı ve marka bağımsız entegrasyon özelliği ile hızlı ve sorunsuz gözetim sunarak, güvenli ve eksiksiz yedekleme de yapabiliyor. İş yeri ve konut sahiplerine de Surveillance Station 7.1 ile kaygı ve korkudan uzak güvenliğin keyfini çıkarmak kalıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181