Jado'dan Banyolarda "Retro" Esintisi
Geçmişin modern çağda yeniden hayat buluşu olarak tanımlanan retro tarzı artık günümüz banyolarının da vazgeçilmezi haline geldi. Banyolarınızda, geçmişten gelip çağımıza ayak uyduran bir retro dekorasyona sahip olmak istiyorsanız, dönemin popüler tarzının bugünün modernizmi ile şekillendiği JADO'nun Retro Serisi armatürlerini tercih edebilirsiniz.

Retro Serisi bu armatürler, zarif eğrisel çizgileri ve sadeliğin şıklıkla buluştuğu tasarımlarıyla yeni perspektifler sunarak banyoları mükemmel bir uyumla tamamlıyor. Detaylara önem veren, iddialı tasarımları sevenler için tasarlanmış olan Retro, geçmiş yılların havasını banyolara taşıyan, şık ve ihtişamlı bir banyo dekorasyonu için özel olarak tasarlandı.

Altın, krom ve krom/altın renk seçenekleri bulunan Retro Serisi, lavabo bataryaları, duş ve küvet bataryaları, banyo bataryaları, bide bataryaları ve aksesuarlarıyla geniş bir ürün gamına sahip. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181