Kale Dekor Plus’la nefes alan binalar!
Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale, hazır renkli sıva alanında hayata geçirdiği ürünleriyle, tüketici ve profesyoneller için kapsamlı çözümler sunuyor. Dış cephede kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yüzeyler ve eski boyalı yüzeylerde rahatlıkla kullanılan Dekor Plus, aynı zamanda dekoratif görüntüsü ile iç mekanlara da uygulanabiliyor.

Suya dayanıklı ve binaların nefes almasını sağlıyor
İçerdiği silikon sayesinde suyu iten Dekor Plus, cepheye çarpan yağmur suyunun yüzeyi ıslatmadan akıp gitmesini sağlıyor. Dışarıdan içeriye su geçirmemesine rağmen, içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyeti ile binaların nefes almasını sağlıyor. Ultraviyole ışınlarından, aşırı soğuk veya sıcaktan, yağmur, kar ve nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen Dekor Plus, kabarmayan, çatlamayan ve renkleri solmayan yapısıyla öne çıkıyor. Alkaliye dayanıklı ürün, solvent içermediği için kokmadığı gibi insan sağlığına ve çevreye de zarar vermiyor. 

Çizgi desenli doku ile dekoratif görünüm
Akrilik emülsiyon esaslı, mala ile uygulanıp desen verilen, kullanıma hazır çizgi desenli dekoratif sıva Dekor Plus, elastik yapısıyla çatlakları kapatıyor ve binanın oturması sırasında meydana gelen hareketlerden etkilenmiyor. Dış cephe kartelasındaki 234 renk bulunan Dekor Plus’ın, beyazı ayrıca Renk Ustası ile renklendirilebiliyor. Malanın hareket yönünün değiştirilmesi ile elde edilen yatay, düşey veya dairesel çizgi desenleri ile oldukça dekoratif bir görünüm sunuyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181