Kale'den ‘Crate’ serisi!
Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award 2015’ten ödülle dönen ‘Crate’ serisini; sıcak, çekici ve sade mekanlar isteyen tüketicilerin beğenisine sunuyor. Modern tasarımının yanı sıra doğal ahşap kaplaması ile dikkat çeken seri, modüler yapısı sayesinde, kullanıcının dilediği şekilde banyosunu kişiselleştirmesine imkan sağlıyor. 

Ahşap sandıklar ilham kaynağı oldu
Özgün banyo tasarımlarıyla günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için ideal olan Crate serisi, Ece ve Oğuz Yalım imzasını taşıyor. Ödüllü tasarımcılar Ece ve Oğuz Yalım, Crate serisinin özelliklerini şöyle özetliyor; “İlhamını ahşap sandıklardan alan Crate, basit bir forma sahip. Bu basit ve yalın formu ile doğal ahşap kaplaması sayesinde hemen her mekanda rahatça kullanılabiliyor. Farklı ufak modüllerden oluşan Crate serisi, yan yana geldiğinde çıtaların duraksız devam eden ritmi sayesinde, modern banyo yaklaşımlarında trend olan, upuzun bir depolama birimine dönüşebiliyor. Kişiselleştirmeye olanak sağlaması da kullanıcısına özgürlük hissi veriyor.” 

Ferah, kullanışlı ve estetik banyolar
Kale’nin zanaat ile şekillenen ahşap dokunuşunu endüstri ile buluşturduğu Crate serisi, SmartMontaj klozeti ve damlalıklı etajerli lavabosu ile banyolara modern bir hava katıyor. Serinin aydınlatmalı aynasının önünde bulunan geniş raf ise diş fırçası, diş macunu gibi günlük eşyaları koymak için kullanılıyor. Geniş depolama seçeneklerine sahip Crate, su taşmasını önleyen ve geniş etajeri ile ferah bir kullanım sağlayan lavabo tasarımının yanı sıra yenilikçi yan dolapları ile modern tüketicinin tüm ihtiyaçlarına karşılık veriyor.

Bütünsel tasarım anlayışından doğan Crate serisinde, tüm yüzeyler son ahşap trend rengi olan ‘koyu hareli ceviz’ ile kaplı. Banyolara dinamizm katan seri, mekanlarda daha yalın bir dokunuş bırakmak adına ‘ekru vizon lake rengi’ ile kombinlenerek sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181