Kayalar Kimya'dan 3 yeni ürün!
Kuruluşunun 40'ıncı yılını kutlayan ve dört markasıyla farklı sektörlere hizmet veren Kayalar Kimya, Genç markasıyla mobilya boya ve vernik sektöründe yüzde 23'lük pazar payı ile yer alıyor. Kayalar Noroo ile endüstri boyaları alanında hizmet veren marka, Kayalar Hammadde ile birçok sektöre hammadde tedarik ediyor.

İnşaat sektöründe Düfa
Firmanın inşaat sektörüne yönelik markası ise Düfa. Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kenan Kayalar, "Düfa Boya dünyanın önde gelen markaları arasında olmasına karşın, biz henüz Türkiye pazarında genç bir markayız. 7 bölge müdürlüğümüz ve 2 bini aşkm satış noktamız var. Pazarda niş ürünlerimiz ve B2B hizmetlerimiz ile farklı bir konuma gelmek istiyoruz" dedi. Kayalar, 2015 yılında Düfa üretim parkını tamamen yenilediklerini ve 25 bin ton üretim kapasitesi ile çalıştıklarını bildirdi. Sonsuz renk seçeneği Çevre ve insan sağlığına duyarlı su bazlı boyalar üreten firma, Mix teknolojisi ile müşterilerine sonsuz renk seçeneği sunuyor. Kayalar, bin 700 metrekare alan üzerine kurulu Ar-Ge merkezinde Düfa Boya'ya özel çalışmalar yaptıklarını iletti.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181