Koleksiyon 4 farklı konsept ile Park Residences Cadde'de!
Evlerdeki öykülerin kelimelere gerek kalmadan anlatılması gerektiğinden yola çıkan Koleksiyon, yaşam alanlarını bir bütünsel kurgu içerisinde ele alarak detaylı, zarif ve incelikli tasarımlar sunuyor. Evdeki öznellik kavramına vurgu yapan Koleksiyon, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. nın Bağdat Caddesi’ndeki projesi Park Residences Cadde için de dört farklı kişilikte yaşam alanı hazırladı.

Evlerimizin yerleşimi, mobilyadan aksesuara, aydınlatmadan yastıklara kadar bir bütün oluşturmalı; davetkar, sade, sakin ve içten olmalı. Koleksiyon bu yaklaşımla kaliteli malzemelerin form ve renklerle ahenk oluşturduğu özgür ve özgün tasarımlar yapıyor. Konut projelerine uygun çok çeşitli ürünü bünyesinde barındıran marka, bir evi oluşturan bütünün tüm parçalarını aynı çatı altında sunabiliyor. Yeni evlenen veya evini yenileyenlere kendi tarzını yansıtan yaşam alanları konusunda alternatifler getiriyor. Bunlar içerisinde şehir hayatında hızla yaygınlaşan stüdyo evlerden, büyük aileleri ağırlayan 3+1 gibi dairelere kadar farklı kurgular için her zevke seslenen tasarımlar bulunuyor.

Dört Farklı Kişilikte Dekorasyonlar
Koleksiyon, Birleşik Yapı tarafından hayata geçirilen Park Residences Caddeprojesinde de dört farklı konseptte tasarladığı örnek daireler ile yer alıyor. Bağdat Caddesi’nde yer alan Park Residences; hem modern hem klasik olacak çok özel bir yaşam alanı ve deneyim vadediyor. Projenin 12. Katında yer alan özel Koleksiyon evleri, nefes kesici bir İstanbul manzarasıyla buluşan 1+1 ve 3+1 kurgulardan oluşuyor.

Koleksiyon; Marine, Country, Romantik ve Amber başlıkları ile dekorasyonu yapılan dairelerde farklı yaşam tarzlarına ve zevklere hitap ediyor. Mavi tonlarının baskın olduğu ‘Marine’ konseptinde; Babil Serdivan, Halia Berjer, Alia TV Ünitesi ve Alia Büfe, Suenios Yatak yer alıyor. ‘Country’ konseptinde ise ahşap görünümün baskın olduğu alanlar öne çıkıyor. Bu konseptte Gazel Kanepe, Gazel Masa, Karnaval TV Ünitesi dikkat çekiyor. Organik ve akışkan formların hakim olduğu, yumuşak görünümlü ürünlerin bulunduğu ‘Romantik’ konseptin ana parçalarını; Divanbaba Kanepe, Madrigal Puf, Babil Masa ve Babil Büfe, Babil TV Ünitesi, Amoroso Koltuk oluşturuyor. Turuncu gibi ateş renklerinin hakim olduğu, hayatı dolu dolu yaşayanlara hitap eden ‘Dinamik’ konseptin başlıca ürünleri ise; Halia Berjer, Babil Serhas Kanepe, Suri Puf, Narcissus Sehpa, Karnaval TV Ünitesi, Guajira Dresuardan meydana geliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181