Koru Florya'yı Buderus ısıtıyor!
Projenin konut bölümünde 3 adet Buderus SB825L yer tipi yoğuşmalı kazan ve Elco Brülörler tercih edildi. Yüzde 95 oranında verimlilik değeriyle dikkat çeken Buderus Logano SB825L serisi yer tipi yoğuşmalı kazanlar, üç geçişli silindirik konstrüksiyona sahip bulunuyor. Üç tam geçiş ve geniş ısı transfer yüzeyleri sayesinde, yüksek su sıcaklıklarında bile en yüksek verimle çalışıyor. Ayrıca su ile soğutulan arka duman sandığı ve yüksek sayıdaki duman boruları ile büyük bir ısı transfer yüzeyine sahip bulunuyor. Bu nedenle bakım-temizlik işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla türbülatör kullanımına ihtiyaç duymuyor.

Elco brülörler ise hafif ve kompakt yapısı, farklı namlu uzunlukları seçenekleriyle sökülmeden servis sağlanabilmesi nedeniyle tercih ediliyor. Bal peteği şeklinde özel malzemeden yapılmış hava giriş ağzı ve polipropilen kapağı sayesinde ise en düşük ses düzeyini sağlıyor.

KoruFlorya projesinin alışveriş merkezi bölümünde toplam 5 adet 620 kW GB402 Buderus yer tipi yoğuşmalı kazan tercih edilirken, enerji verimliliği ve performans kirterleri dikkate alındı.  

Yeşil Bina Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181