Maskülen ev dekorasyonu için ipuçları!
Fransızca'dan dilimize geçen ve erkek anlamına gelen maskülen moda terimleri arasında da yerini çoktan aldı. Erkeksi, erkeği andıran anlamındaki kullanımıyla tasarımlara yön veren bu kelime peki dekorasyona nasıl bir etki getiriyor ona bakalım...

Koyu ve nötr renklerin birarada kullanılması, tripod lambaderler, merdiven kitaplıklar, siyah deri koltuklar, tolix sandalyeler, ahşap mobilyalar maskülen tarzı yaşam alanlarınıza taşımak istiyorsanız sahip olmanız gerekenler. Abartıdan son derece uzak, hatta renklerden de uzak, sade ve biraz da sert, kuralcı bir tarz... 

Maskülen tarz için duyabileceğiniz en ilginç şey ise bu tarzın kadınlar tarafından da oldukça beğenilerek tercih edilmesi!



Siyah bu tarzın favori rengi ancak siyahın yanında lacivert, kahverengi, krem, bej ve kahvenin açık tonlarını da kullanabilirsiniz...Düz çizgiler, modern tasarımlar ve doğal materyaller maskülen tarzın ana hatlarıdır. Eski ile yeniyi bir arada kullanmakta yine bu tarzın anahtarlarından biri.

Maskülen duvarlar...
Koyu renk, tuğla desenleri hatta beton tonları ile maskülen havayı bir anda odanıza getirebilirsiniz. Gerisi yukarıda sıraladığımız dekorasyon ipuçlarına dikkat ederek seçimler yapmak.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181