Mega projelerde 5 kıtada Türkiye’yi temsil ediyor
 Günümüz küresel iklim koşullarında yalıtımın önemi büyük. Zira firmalar dünya pazarında söz sahibi olmak için 60 derecelik Katar'a da, -40 dereceyi gören Amerika kıtasına da uygun ve yüksek kaliteli üretim yapmak zorunda. Türkiye son yıllarda bu ihtiyaçları karşılamak adına önemli yol kat etti. 2007 yılında kurulan Stoper Membran, hem geliştirdiği teknolojik alt yapı sistemi hem de uyguladığı Ar-Ge uygulamaları sayesinde ülkemizdeki liderlik başarısını dünya pazarına taşıyarak farklı iklim koşullarında 37 ülkeye ihracat performansı kazandı.

Stoper Genel Müdürü Metin Demir, sektördeki bu başarılarının sırrının istikrarlı Ar-Ge çalışmaları olduğu vurguladı. Demir, "Türkiye pazarında en fazla satılan membranlardan biri olmanın ötesinde dünyanın dört bir yanında farklı iklim koşullarına uygun membran ürettik. Bunu Ar-Ge çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik" dedi.

"7 yılda 30 yıllık deneyim kazandık"
2013 ve 2014 yıllarında Türkiye'de en fazla satılan membran markalarından birisi olduklarını ifade eden Demir, "Türkiye’de yoğun bir rekabet var. Bizi rekabetten ayıran en önemli özelliğimiz farklı ülkelerin zorlu iklim koşullarına özel tasarladığımız formüllerimiz. Bu sayede 7 yılda 30 yıllık deneyim kazandık" diye konuştu. Dünya standartlarının gerektirdiği membrana ilişkin tüm testleri kendi bünyelerinde gerçekleştirdikleri söyleyen Genel Müdür Demir şu bilgileri verdi: "Stoper, her tip yapıya göre ürün üretiyor. Köprüler, viyadükler, dev projeler, teraslar, bahçeler yapıyor. Bunlara ek olarak özel bitki köklerine dayanan membranlar, kendinden yapışkanlı özel membranlar.”

Dev projelerin tercihi
7 yılda kazanılan tecrübe ve performans ile Türkiye'nin vazgeçilmezi olduklarını belirten Demir, bunun en büyük göstergesinin Türkiye’de şu an yapımı süren dört dev projede kendi ürünlerinin tercih edilmesi olduğunu işaret etti. Demir, Cumhurbaşkanlığı Saray'ı, 3. Köprü, 3. Havalimanı ve MİT’in yeni yerleşkesinde Stoper Membran'ın yüksek teknoloji yerli üretim malzemelerinin tercih edildiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı Sarayı gibi çok kritik bir projenin su yalıtımı Stoper'e emanet edildi. 3. Köprü gibi hayati önemi olan çok önemli bir proje de bize emanet. Üçüncü havalimanı gibi çok zor bir zemine yapılan bir yapıda suyla ilgili ciddi önlem alınması gerekiyor. Kusursuzca yapılması gereken tüm bu projelerin hepsinde Stoper’in tercih edilmesi sektörün bize olan güvenini ortaya koyuyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181