Mitsubishi'den büyük ikram!
“Büyük İkram” ana temasıyla start alan kampanyada Mitsubishi Electric’in Comfort Inverter Duvar Tipi Split Klima kategorisindeki MSZ-HJ25VA model kliması başta olmak üzere pek çok üründe özel indirim fırsatları sunuluyor.

Mitsubishi Electric’in 2015 yılı sonuna kadar devam edecek kış kampanyasında vergiler dahil 1.789 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Duvar Tipi Split Klima, Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre A enerji sınıfında yer alıyor. Kendi segmentinde bulunan ürünler arasında sezonsal verimlilik değerleri ile ön plana çıkan Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima, Econo Cool özelliği ile hiçbir konfor kaybı olmadan yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. 10 yıl boyunca üstün filtreleme özelliğine sahip küf önleyici filtresi ile ortamın konforunu artıran MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima, kütüphane ortamından bile düşük olan 22dB(A)’lık iç ünite ses seviyesi ile ortamdaki varlığını unutturuyor.

Mitsubishi Electric’in kış kampanyasına MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima’ya ek olarak farklı model ve özelliklere sahip pek çok klima da dahil. Üstelik, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksit imkanı sunuluyor

Mekanınıza ve bütçenize en uygun klimayı seçerken Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin daha fazla konfor ve enerji tasarrufu sağlayan, katma değerli keşif hizmeti Keşfetteam’den ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Keşfetteam ekiplerini aramak. Kampanya koşulları ve Keşfetteam hizmetiyle ilgili detaylı bilgiyi klima.mitsubishielectric.com.tr internet sitesi ve 444 7 500 numaralı çağrı merkezinden almak mümkün. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181