Mobilya firmaları Hindistan Fuarı'na gidiyor!
Eylül ayında Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşen ve dünyanın en önemli sektörel fuarlarına katılan sektör temsilcileri, şimdi de yönünü dünyanın en kalabalık nüfuslu ve henüz keşfedilmemiş pazarı olan Hindistan’a çevirdi.

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, “İhracat odaklı ekonomik büyüme politikası doğrultusunda belirlenen hedeflere ulaşmak üzere en başarılı performansı sergileyen mobilya sektörü, ‘Türkiye Mobilyası Globaldir’ mottosuyla yürütülen çalışmalar kapsamında, uluslararası pazarlarda en önemli ihracatçı ülkeler olarak öne çıkan Asya ülkeleri, Türkiye Mobilyası’nın yeni hedef pazarları haline geldi. Eylül ayında Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşen ve dünyanın en önemli sektörel fuarları olan ‘Furniture China’ ve ‘CIFF’ organizasyonlarına milli katılım ve URGE projeleri aracılığı ile güçlü katılım gerçekleştirilmiş ve Çin pazarındaki payımızı önemli ölçüde artıracak iş bağlantıları kurulmuştu. Bu defa rota, Çin’den sonra dünyanın en kalabalık nüfuslu ve henüz keşfedilmemiş pazarı olan Hindistan’a çevrildi” dedi.

Ahmet Güleç,“Mumbai gibi orta ve üst gelir seviyesindeki tüketicilerin modern mobilya tüketim talebi her geçen gün artıyor. Bu noktadan hareketle etkinliğin hedefi, Hindistan pazarında gelecek ilk 2 yıl içerisinde ihracatçı ülkeler arasında ilk 5 ülkenin içinde yer almak olarak belirlendi.

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından yürütülen MARMOB URGE projesi kapsamında 15 üye firmanın katılımıyla, Hindistan’ın önemli ticaret merkezleri arasında olan Mumbai kentinde 15-18 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleşecek ‘Index International Interiors and Design Event’ katılımı için hazırlıklar tamamlandı ve heyecanla fuarın başlaması bekleniyor”

Fuara katılan firmalar arasında; Adares Modüler Mobilya, Algıner Mobilya, Altınzambak, Enmobi, Gümüş, Hakim Mobilya, İberba, LTC Eral Mobilya, Gündemir, Meltem Modüler, Nurhas, Seçkin Lake Mobilya, Selimoğlu, Şkm ve Kupa Mobilya yer alıyor.

Yeni Akit 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181