Mutfakta ahşap ve paslanmaz çelik uyumunu yakalayın!
Sıcak tonlu ahşaplar, ino(x)paslanmaz çelik cephelerle birleştirmek için ideal ortaklardır. Enfes görünümlü, cilalı kaplama ve gerçek paslanmaz çelik ile uyumlu ceviz ahşap kaplama Rational mutfaklarının üstün tasarımının görünümünü karakterize ediyor. Ceviz ahşap ile birleştirildiğinde, tüm eşyalarla kaplanmış, paslanmaz çelik mutfak cepheleri, zamansız klasikleri yaratan ana ögelerin sentezi oluyor. Rational mutfak serileri kabin kapılarında geleneksel olarak kullanılan ahşabı, modern kolay bakımlı paslanmaz çelikle bir araya getiriyor.
Paslanmaz çelik ve ahşap malzemeden oluşan bir karışım yüksek kalite, dayanıklılık ve zarafet duygusu ile hem doğal hem de sofistike bir görünüm yaratıyor. Ahşap, paslanmaz çelikteki soğuk karakteri mükemmel şekilde tamamlayan sıcaklığı yansıtıyor.

Ceviz ahşap ile kaplanan Rational Mutlak’ların işlevselliğine bakıldığında, mutfak planlaması ahşabın en fonksiyonel kullanımı ile tasarlanıyor, en iyi şekilde gerçekleşiyor. Rational mutfak markasının en önemli teknolojik özelliklerinden biri olan esnek olarak akılcı şekilde geliştirilen ve esnek içe kayan cep kapılarının arkasında, uzun boylu birimler katkı sağlamaktadır. Zarif ceviz çerçeveli cam raflar, depo tepsileri, tekstil cepleri ve şarap rafları tamamen yeni aksanlarla kaplıdır. Duvar birimi alanı, cevizde özel olarak inşa edilmiş bir panel raf sistemi ile her iki tarafta çerçevelenir ve bunu yaparken açık ve kapalı bölmelerden oluşan heyecan verici bir birleşim oluşturur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181