Osmanlı stili banyolarda!
Banyo tasarımlarında son dönemde ilgi çeken bir akım olan Osmanlı stili Bien Seramikleri’nde de hayat buldu. Tarihi geçmişi Roma İmparatorluğu’na kadar dayanan hamamlar, modern dünyada hızla çoğalan sağlık ve dinlenme merkezlerinin çoğunun atası gibi. Osmanlı döneminde de hamam ve banyo kültürü önemli bir yer kaplıyor, sadece temizliğin, arınmanın değil, dinlenmenin, kendini yeniden bulmanın da bir yeri olarak tarif ediliyor.

Bien de 500 yıllık Osmanlı banyo ve hamam kültürünü kendi ürünlerinde kullanmaya karar verdi. Bien’in Sultan ve Portoro Serileri kelimenin tam anlamıyla sultanlara layık nitelikte.

Önemli günlük rutinlerimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda Bien’in tasarladığı Sultan Serisi, seramiğe işlenmiş çok şık motifleri ile banyolarda büyülü bir atmosfer yaratıyor. Altın yaldızlı zarif motiflerden oluşan Bien Portoro Serisi de kullanıldıkları alanda masalsı ve huzur veren bir etki yaratıyor.

Banyolara Osmanlı döneminin ihtişamlı ve etkileyici görünümünü kazandıran Sultan ve Portoro Serileri, zarif desenleri ve başarılı renk geçişleriyle aynı zamanda çok şık bir stile de sahip. Özellikle tarihi yansıtan banyolar oluşturmak isteyenler için, Sultan ve Portoro adeta tarihi banyolarda yaşatıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181