Pekin'de Çinli kadın 1 günde 35 bin TL'ye yeni evine kavuştu!
Ev fiyatlarının epey yüksek olduğu için Pekin'de işi ucuza getirmek isteyenler prefabrik evlere başvuruyor. Sadece 35 bin TL para harcayan genç kadın, kendi 'lüks evini' yaptırdı. Evi oldukça eskiyen ve bakımsız görünen Çinli kadın, işe eski evini yıkarak başladı. Eski ev yıkılıyor ve yenisi aynen böyle görünüyor. Çok daha şık ve asla 35 bin TL'ye yapılmış bir ev gibi durmuyor. Prefabrik ev için gereken ekipmanların bir araya gelmesiyle birlikte ev tepeden bu şekilde görünüyor.


Eski evin odası böyle görünürken...


Yenisi ise gerçekten insanın içini açıyor. Dışarıdan bu evi görmeyen kimsenin bu evin minik bir ev olduğunu anlaması imkansız. Genç kadın çocuğuyla birlikte artık bu evde yaşıyor.


Bu da banyosu. Terası da var tabii. Eski ev yıkılırken. Evi yapmak sadece 1 gün sürdü. Yani 35 bin TL veriyorsunuz ve 1 günde ev sahibi oluyorsunuz. Prefabrik evlere Çin'de ilgi yoğun; zira nüfusu hayli kalabalık olan Pekin'de parası olmayanlar bu şekilde kendi evlerine sahip olabiliyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181