Seramiği evinizin her köşesine taşıyın!
Seramik karoların yalnızca banyo ve mutfaklarda kullanılan, tek renkte, 10x10 ebatında kareler olarak görüldüğü zamanlar geçmişte kaldı. Mimaride ve iç dekorasyonda oluşan minimalist akımlar, karo endüstrisi tarafından da benimsendi.

Bugün, her mekâna uyumlu seçenekler sunan seramik karolar; dış cepheden bahçeye, balkondan havuza, yatak odasından oturma odasına, salon zemininden antreye kadar çeşitli yaşam alanlarında kullanılır hale geldi. Yaşam alanlarınızın duvar ve zeminlerini seramik ile kaplamak ya da seramiklerinizi yenilemek istiyorsanız; Yurtbay Seramik’in sezon önerilerine gelin birlikte göz atalım. Yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenleri, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanları bekleriz.

Rose
Şık bir banyo için Rose Serisi, tüm görkemiyle yuvanızda yerini almaya hazır. Rose üç boyutlu, zarif, beyaz çiçek figürleriyle, tasarımda klasik çizgiden yana olanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Kullanım alanı duvar olan Rose, 25x65 ebatıyla, 24,5 x 10,5 bordürüyle yeşilin en pastel rengini banyonuza taşıyor.

Little Wood
Little Wood Serisi, mekanların havasını değiştiriyor, parkenin sıcaklığını, seramiğin sağlamlığıyla yansıtıyor. Özel bakım gerektirmeyen, temizlenmesi kolay, doğayla dost Little Wood, dilediğiniz her mekanı ahşabın doğal dokusuyla süslüyor, doğanın huzuruna evlerde yer açıyor.

Lapis
Mermerin zarafetini, en gerçekçi dokularla, estetik formlarla birleştiren Lapis Serisi. Yer ve duvar takımı olarak hazırlanan seri, 30 x 60 ebatı, krem ve kahverengiyle duvarda, 40 x 40 ebatı, kahverengi olarak da zeminde kullanılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181