Sur Çelik Kapı ile Nobel şıklığı!
Sur Çelik Kapı, çevreci, sürdürülebilir, dayanıklı ve en son teknolojiye uygun olarak tasarladığı Nobel serisiyle evinizdeki güvenliği iki katına çıkarıyor. Hayata geçirdiği her yeni projede modern tasarımı en yeni teknolojilerle buluşturan Sur Çelik Kapı, Nobel serisiyle sade tasarım ve ekstra güvenliği bir arada sunarken yaşam alanlarına eşsiz bir bakış açısı katıyor.

Coco, koyu ceviz ve beyaz renk alternatifleriyle kullanıcısının karşısına çıkan ‘Nobel’, minimalist çizgileriyle büyük beğeni toplamanın yanı sıra Türkiye’de en çok tercih edilen ürün olarak göze çarpıyor. 14’lü merkezi kilit sistemi kullanarak güvenliği en üst düzeyde tutmayı kendine ilke edinen Sur Çelik Kapı, Nobel ile kullanıcısına güvenliği bir hayat sunmaya devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181