Tipografi dekorasyona dahil oldu!
Harflerin, sembollerin, sözcüklerin anlamlı bir biçimde bir araya gelmesini sağlayan tipografi, birçok alanda etkili olduğu gibi dekorasyon alanında da etkili. Özellikle retro ve grunge tarzda evler için tamamlayıcı bir dekorasyon tarzıdır.


DUVARLARINIZDA SÖZCÜKLERE YER AÇIN
Bu dekorasyon tarzının en kolay ve en sık uygulanan şekli yazılı duvar sticker çeşitleridir. İsterseniz hazır yazılı şablonlardan yararlanarak duvarınızı hareketlendirebilir, isterseniz de yaratıcılığınızı kullanarak kendi mesajınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.



Harflerden ve rakamlardan oluşan tablo ve panolar da bu dekorasyon tarzına en uygun objelerdir. Sadece duvarda değil, aksesurlarda da harflerden ve rakamların gücünden yararlanabiliriz. Üzerinde yazılar yazan bir kahve fincanı, harflerden oluşan kitaplık ya da rakamlardan oluşan bir çalışma masası, ahşap harflerden yapılmış mumluklar vb. birçok aksesur…Tipografik dekorasyon,çeşitli alternatiflerle her mekana uygulanabilir.





ANLAMLI MESAJLAR VERİN!
Bazen söylemek istediklerinizi duvarınızda görmek sizi mutlu edebilir. Bu sebeple hayat felsefenizi, evinizin kurallarını, yapılması gerekenleri kısacası aklınızda yazmak istediğiniz her şeyi tipografik dekorasyon sayesinde duvarınıza yazabilirsiniz.



Bunu hazır mesajlı panolar sayesinde yapabileceğiniz gibi kendi panonuzu evinize asarak ve üzerine istediğinizi yazarak da yapabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181