Tureks Stone'dan mermer masa
Tureks Stone koleksiyonları arasında yer alan dekoratif mermer masalar ev ve ofislere doğanın eşsiz renklerini taşıyarak farkındalık yaratıyor.

Doğal mermer dokusu
Farklı boyutlarda özel olarak tasarlanan Tureks Stone mermer masalar, sınırsız renk ve tasarım seçeneğiyle bulundukları mekanlara yoğun bir derinlik katıyor, dekorasyona sıradışı bir boyut kazandırıyor. Alışılmış tasarım yaklaşımlarının dışında çekici ve doğal bir alternatif sunan Tureks Stone mermer masalar, zengin renk seçeneği sayesinde tercih edilen uygulamalarla renk uyumu sağlıyor, tablo güzelliğindeki doğal mermer dokusuyla mekanları çarpıcı bir şıklıkla buluşturuyor.

Tureks Stone, mekanların boyut ve renklerine göre özel olarak tasarladığı mermer masaların yanı sıra uzman mimar kadrosuyla mutfak tezgahı, mutfak mermeri, mermer tezgah, mermer banyo, banyo tezgahı, mermer sehpa, mermer şömine ve dekoratif duvar tasarımında da doğal taşları tercih edenlere tasarım harikası ürünler geliştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181