Turkuaz Seramik ile 2016 banyo trendleri!
Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu. Bu yıl banyolarda barok mimarisini yansıtan klasik lavabolar ve modernliği tercih edenler için inceliği ön planda tutan tasarımlar göze çarpıyor. Mermer görünümlü seramik lavabolar, su tüketimini en aza indiren sürdürülebilir bataryalar ve klozet sistemleri bir adım öne çıkıyor

Barok Mimarisiyle 16. Yüzyıl Günümüze Uyarlanıyor
Yeni yılda her geçen gün gelişen ve rahatlığın öne çıktığı banyolarda geçmişe dönüş kendisini gösterecek. İngiliz tarzı barok lavabolar ve country armatürlerle özel konsept çerçevesinde dizayn edilen banyolar bu tarza düşkün kişiler için özel bir seçenek olacak. Turkuaz Seramik Cerastyle koleksiyonuna aldığı 1837 modeliyle lüks tasarımda yeni bir çığır açarken, country armatürler ile desteklendiğinde tasarımı kendi sınıfında rakipsiz yapıyor. Farklı estetik yapıya sahip 1837 modeli Barok döneminin zenginlik ve gösterişli çizgisini günümüz banyolarına taşıyor.

Doğallığın estetik ile yeniden yorumlanmış hali
Yeni yılda banyolarda incelik ve klasiğin modernlikle tasarlanmış modelleri yer alıyor. Geometrik ve estetik görünümlü yüzeyler, sezonun yükselen trendi. Doğanın insana armağanı ahşabın sıcaklığını tasarımla birleştiren bu modeller banyolara doğal bir görünüm katıyor. Ürün portföyünün en ince lavabosuyla banyolara farklı bir bakış açısı getiren Turkuaz Seramik, Cerastyle Ibıza serisi ile doğallığı ve doğanın sonsuz enerjisini evinize taşıyor. İnceliği ve modern tasarımı ile dikkat çeken Ibıza Serisi estetik görüntüsü ile şehirli banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Estetiğin gücünü yansıtan Pinto Serisi evinize üçüncü bir boyut katıyor. Orijinal tasarımları özgür bir bakış açısıyla sunan Turkuaz Seramik sınırları aşan tasarımı Anova Serisi ile banyolara sade ve saf bir güzellik sunarken, City Serisi ise ince ve modern görüntüsünün yanı sıra estetik ve formların dışındaki görüntüsü ile banyolara değer katıyor.

Daha geniş ve kesintisiz görüntü
Konforlu ve estetik bir banyo öncelikle ferah ve fonksiyonel detaylara sahip olmalıdır. Banyoda kullanılacak vitrifiyeyi seçerken banyonun büyüklüğü, şekli oldukça önemlidir. Bu yıl Banyolarda mermer kullanımı ön plana çıkıyor. Yalnızca duş tekneleri ya da yer kaplamalarında değil lavabo ve yer döşemede de mermer görünümlü yüzeyler ön plana çıkıyor. Ayrıca klasik bile olsa artık çok daha düz hatlı tasarımlar ön planda. Özellikle lavabo ve klozetlerde bu çok net görülüyor. Soğuk ve minimal bir görünümü tercih etmiyorsanız bile tarzınıza uygun ve düz hatlı banyo vitrifiyelerini tercih edin. Geçtiğimiz yıllarda oldukça favori olan ayaklı lavabolar bu yıl yerini duvara monte edilen mobilyalı modellere bırakıyor. Yeni dönemde lavabo ya da klozetlerin zeminle temas eden ayaklarının olmaması banyoyu daha ferah gösterdiğinden daha çok tercih edilecek.

Tasarıma Damga Vuracak Mermer Görünümlü Dokular
2016 yılı tasarıma damga vuracak bir yıl olacak. Klasiğin dışında özel yöntemler ile üretilmiş mermer görünümlü seramik çanak lavabolar öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Dokunma hissini harekete geçiren doğal görünümlü bu lavabolar ve tarihin günümüze yansıtılan modelleri banyoların en değerlisi olacak. İncelik ve fonksiyonellik 2016 yılında yine öncelikli olurken antibakteriyel ürünlerde sağlık için ön plana çıkacak. Bu yıl banyolara hareket ve canlılık getiren tasarımlar tercih sebebi olacak banyoya hareket kazandırmak için birbirleriyle kombinlenebilen, klozet ve lavabolarla aynı renk olan tek fayanslardan yararlanabilirsiniz. Bunun yanında duvar ve yer karolarında farklı desenlere sahip seramik karolar da banyolara eğlenceli bir görüntü katabilir. 

Eco Life Home Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181