Turkuaz Seramik’ten Eğitime Bir Destek Daha!
Turkuaz Seramik tarafından Tahirini Duran – Dudu Gümüş Ortaokulu’na yapılan vitrifiye yardımı kapsamında okul yöneticileri Turkuaz Seramik yetkililerini ziyaret etti. Verdikleri destek için çok mutlu olduklarını belirten okul müdürü Ayhan Telli Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özkaya’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Okul Müdürü Ayhan Telli ‘’Okulumuza verilen her destek çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli. Turkuaz Seramik yöneticilerine hem okulumuza hem de eğitime verdikleri tüm destekler için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim alanında yaptıkları yardım çalışmalarına önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edeceklerini belirten Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özkaya “ Kayseri’de başlattığımız okul yenileme çalışmaları Turkuaz Seramik olarak en önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın önderliğinde köy okullarının tuvaletlerini yenilemelerini sağlıyoruz ve minik öğrencilerimizi daha sağlıklı şartlara kavuşturuyoruz. Bugüne kadar 27 okula vitrifiye desteği sağlayarak okul tuvaletlerini yeniledik. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181