Yılbaşı hediyeniz DYO’dan gelsin!
Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Her seçilen emojinin başka bir rengi temsil ettiği uygulamada, katılımcılar Facebook veya Twitter’da emojilerini paylaşacak ve karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler. Dileklerini paylaşarak çekilişe katılan 40 kişi, yılbaşı desenli çift kişilik battaniye kazanma şansı yakalayacak.

DYO’nun eğlenceli kampanyası ile sıcacık bir kış sizi bekliyor. Bunun için tek yapmanız gereken www.emojidyo.com web sitesindeki emojilerden 3 tane seçerek yeni yıl dilekleriniz anlatmanız.

01 Ocak 2016 tarihine kadar www.emojidyo.com sitesinde devam edecek kampanya çekilişine katılan 40 şanslı kişinin adı yine bu adreste duyurulacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181