Zehnder'den bar ve spa seçenekli banyo tasarımları!
Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan İsviçreli Zehnder, Vitalo radyatörü ile yaşam alanlarına 700 farklı renk seçeneği ile canlılık getiriyor. Vitalo’nun sadeliğinden gelen zarafeti, ince ve hafif element yapısı ile birleşince ortaya çıkan sonuç tek kelimeyle harika oluyor. Estetik tasarımı ile göz dolduran Vitalo, bar ve spa seçenekleri ile yaşam alanlarına farklılık katıyor. 46 farklı noktadan bağlantı opsiyonu sunarak tüm yapı profesyonellerinin de beğenisini kazanan Vitalo, çok çeşitli montaj imkanı sunuyor.

Tasarımın mükemmel geometri ile buluşması; Vitalo Bar
PLUS X AWARD ödüllü, dikdörtgeni yeni bir forma sokarak dairesel yapıyla buluşturan Vitalo Bar, zarafetin hakim olduğu tüm banyolara sıcacık ışığını bırakıyor. Kısa tepki süresi sayesinde ortamı hızlı şekilde ısıtabilen ve yüksek kalite ile üretilen Zehnder Vitalo Bar, minimalist tasarımlarda maksimum çekicilik sağlıyor. Sade, benzersiz ve son derece estetik olan tasarımı ile yenilikçi teknolojiyi birleştirirken, hafif yapısı ile de montaj ve taşıma kolaylığı sunuyor. Vitalo Bar’ın yan tarafları açık krom havlu askısı sayesinde, havlular kolayca asılabiliyor ve yana doğru kaydırılabiliyor. Pürüzsüz yüzeyinin sunduğu kolay temizlenebilme özelliği sayesinde kullanıcı dostu bir duruş ortaya koyuyor.

Farkını ortaya koymak isteyenlerin doğal tercihi; Vitalo Spa
Doğadaki kıvrımların modern teknoloji ile birleşmesiyle ortaya çıkan Zehnder Vitalo Spa, tüm projelere mükemmel uyum sağlıyor. Üzerinde bulunan iki geniş boşluk ile havluların kolayca asılmasını sağlıyor böylece şıklık ve pratikliği tek bir noktada buluşturuyor. Hafif profil yapısı sayesinde montaj ve taşıma kolaylığı da sunan Vitalo Spa, tüm mimar ve yapı profesyonellerinin de beğenisini kazanıyor. Yenilikçi teknolojisi sayesinde her banyoda verimli ısıtma sunan Zehnder Vitalo Spa, aynı zamanda sıcacık el havlusu keyfi sunarak banyolarda bambaşka bir deneyimin kapılarını açıyor.

İster sulu, ister elektrikli işletmelerde her zaman tek tercih Zehnder Vitalo!
Sıcak sulu işletmelerde kullanılabildiği gibi elektrikli işletmelerde de kullanılan Zehnder Vitalo, yapı profesyonellerinin beğenisini kazanıyor. Zehnder Vitalo, yapısındaki preslenmiş grafit ile en düşük sıcaklıkta bile yüksek performans sağlıyor ve sağladığı yüksek enerji tasarrufu ile kullanıcılarına, performans-kalite dengesini en iyi şekilde sunuyor. Su ile işletme özelliğinin de bulunduğu Vitalo radyatörler, Türkiye’de sadece Zehnder’e özgü olan Easy Fit özelliği ile kolay kurulum sağlarken, gizli bağlantı seçeneği ile de bir adım öne çıkıyor. Elektrikli işletmelerde de iç mekan sıcaklık ayarı sayesinde son derece konforlu bir iç mekan iklimlendirmesi sunuyor. Kablosuz uzaktan kumanda ile de çalışabilme özelliği sunan Vitalo, yine elektrikli işletmelerde istenilen şekilde konumlandırılabiliyor. Günlük ve haftalık programlanabilme özelliği sayesinde ihtiyaca uygun çözümler sunarken, tak-kullan özelliği sayesinde de kolay ve hızlı kurum imkanı yaratıyor.

19 cm’den 6 m’ye kadar boyut seçeneği sunan Made to Measure sistemi ile Türkiye’de bir ilk!
Mimari projelere özgünlük getirmekte sınır tanımayan Zehnder Vitalo, uygulamada sınırsızlık sağlanıyor. Yüksek güvenlik seviyesine sahip olan ve Türkiye’de “made to measure” özelliğine sahip tek radyatör olma özelliğini taşıyan Vitalo, 19 cm’den 6 m’ye kadar sunduğu sınırsız boyut seçeneği ile banyo tasarımlarına özgürlük, farklılık getiriyor ve özel ebat isteyen kullanıcıların tek adresi oluyor. Sunduğu özellikler ile radyatörü adeta bir terzi gibi işliyor ve her tesisata uygun bağlantı seçeneği ile ısıtmanın mimari çözümü haline geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181