Jenga Rezidans nerede?
Jenga Rezidans adını üst üste dizilen tahta parçalarından oluşan kule oyununa verilen isimden alıyor. Reform İnşaat tarafından 3 blok 120 farklı daire tiplerinden oluşan Jenga Rezidans az katlı bahçeli müstakil ev seçenekleri de sunuyor.

Jenga Rezidans Bursa Yıldırım ilçesi- Erikli 75. Yıl Mahallesinde konumlanıyor. Farklı konut tipleri, modern mimarisi, rezidans özelliği ile içerisinde her türlü olanağı barındıracak Jenga Rezidans  8.800 metrekarelik bir alanda 18 katlı olarak tasarlandı.  

Yıldırım ilçesinin en yüksek konut yapısı olan Jenga Rezidans'ın %75'i yeşil alanlara ayrıldı. Çok katlı rezidans ve az katlı konutlarıyla her ihtiyaca yönelik dizayn edilen Jenga Rezidans'ta hamam, sauna, yüzme havuzu, spor oyun alanları, kafeterya, koşu parkuru yer alıyor. Erikli'de konumlanan Jenga Rezidans uludağ manzarası sunuyor. 

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla eş zamanlı ilerleyen ve Erikli'ye kaliteli ve sağlıklı konutlar kazandıracak Jenga Rezidans'ın geçtiğimiz Nisan ayında temel atması yapıldı. İnşaatına başlanan Jenga Rezidans inşaatı hızla devam ediyor.

Jenga Rezidans İletişim!
Telefon:444 5 071
Web: www.reformgrupinsaat.com  
Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181