Yıldırım geleceğe dönüşüm ile hazırlanıyor
Tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri değerlendiren, örnek projeler üreten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımızın, güvenli ve modern konutlarda yaşamaktan mutluluk duyduğu, kitle iletişim araçlarını etkin bir şekilde kullanabildiği, kişi başına düşen yeşil alan miktarının ortalamanın çok üstünde olduğu "ideal şehri" hayata geçiriyoruz. Mevlana Ulus Kentsel dönüşüm projesi bu vizyonumuzun bir yansımasıdır"dedi.

Yıllarca plansız ve çarpık yapılaşmaya kurban edilen Yıldırım'ın bu kaderini değiştirmeyi kendisine misyon edinerek, ilçenin yüzde 33'ünü kentsel dönüşüm kapsamına dahil eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2016'da şehrin çehresini değiştirecek projelerini peşi sıra hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yıldırım'da göreve geldiğinden beri kentsel dönüşüme vurgu yapan ve ilçenin mevcut durumu göz önüne alındığında dönüşümün bir tercih değil, zorunluluk olduğuna dikkat çeken Başkan Edebali,"Güvenli yaşam alanları en temel insan haklarından birisi. Yıldırımlılar da kentsel dönüşümle güvenli, sağlıklı ve modern yaşam alanlarına kavuşacak" dedi.

Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181