TOKİ Yozgat Aydıncık 86 konutun başvuruları 3 Temmuz'da başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat Aydıncık Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 86 adet konutun başvuruları 3 Temmuz'da başlayacak. 29 Eylül tarihine kadar sürecek olan başvurular ilgili bankanın sadece Aydıncık Şubesi tarafından kabul edilecek.

Konut alıcısının;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Yozgat il nüfusuna kayıtlı olması veya Aydıncık ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, söz konusu koşulu belgelerle kanıtlaması gerekmektedir. (İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ibraz edilmesi veya başvuru sahibinin adına ve ikametgah ilmühaberinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura (son 3 aya ait doğalgaz, elektrik, su, telefon, cep telefonu vs. fotokopisini, başvuru sahibinin adına kayıtlı fatura bulunmaması durumunda, başvuru sahibinin eşinin, çocuklarının, annesinin ve/veya babasının adına ikametgah ilmühaberi adresine göre düzenlenmiş fatura da kabul edilecektir.) 

TOKİ Yozgat Aydıncık satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181