TOKİ Yozgat Saraykent kura sonucu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat ili Saraykent ilçesi'nde hayata geçirilen 73 adet konutun kurası çekildi. 15 Mart, Çarşamba günü Saraykent Belediye Düğün Salonu’nda noter huzurunda gerçekleşen kura töreni TOKİ Yozgat Saraykent'te inşa edilen 86 konuttan başvuru alınan 73 adet daire için gerçekleşmiş oldu.

Kura törenine katılarak ilk hak sahibi için kura çeken Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ yaptığı konuşmada “TOKİ Başkanımız M. Ergün Turan ve tüm ekibine yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Adalet Bakanı Bozdağ, kura sonucu hak sahibi olan vatandaşlara yeni evlerinin hayırlı olmasını diledi.

TOKİ Yozgat Saraykent'te kurası çekilen konutların 29’u 2+1 ve 48’i ise 3+1 planında inşa edildi. 

TOKİ Yozgat Saraykent kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ Yozgat Saraykent kura sonucuna göre hak sahibi olan ve ev alma hakkı kazananlar için sözlşem imzalama tarihleri de belli oldu. İşte TOKİ Yozgat Saraykent için sözleşme imzalama tarihleri ve detaylar... tıklayınız



Çekilen kura sonucu 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181