Atış Yapı'dan ev sahibi yapacak fırsatlar!
Bursa'nın en önemli konut markaları arasında yer alan Atış Yapı'dan yaz mevsimine özel fırsatlar başladı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek fırsatlarla sizde yeni evinize taşıyabilir ve en uygun ödeme koşulları ile bir ev sahibi olabilirsiniz. Bursa'nın değeri her geçen gün artan bölgelerinin başında gelen Yunuseli'de yükselen ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam vaat eden Yunucity projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

219 bin liradan başlayan fiyatlar, cazip kredi oranları ve uygun ödeme koşullarının yanı sıra 120 ay vade imkanı bulunan Yunucity projesinde toplam 56 daire ve 8 ticari alan bulunuyor.

Yunuseli'nin merkezi konumunda yer alan Yunucity projesinde daire tipleri ise 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire olarak tasarlandı.

Normal dairelerin brüt 130 metrekare, dubleks daireler ise brüt 220 metrekare olarak kurgulandığı Yunucity projesindeki sınırlı sayıdaki dairelerden birisine sahip olmak için sizde Atış Yapı satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Yunucity projesi ile ilgili detaylı bilgi için BURAYA TIKLAYINIZ!

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulay 8 yıl önce

Fiat araligi .odeme sekilleri nadil olur caba.

Misafir Avatar
EmlakSayfasi.com.tr Editör 8 yıl önce @Gulay

Gülay hanım, 444 90 16 no'lu hattı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Şaver 5 yıl önce

Odeme sekli banka kredilimi yoksa atus yapiyami odemeler

banner182

banner181