Atış Yapı İnşaat projeleri!
2006 yılında Bursa’da kurulan ve aile şirketi modeliyle faaliyetine devam eden Atış Yapı İnşaat projeleri haberimizde yer almaktadır.

İşte Atış Yapı İnşaat projeleri güncel liste...

Sapphire Yunuseli
6 blokta 84 daireden meydana gelen proje 5 bin 750 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Konutların yanı sıra 4 adet işyerinin bulunduğu Sapphire Yunuseli'nde 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 

Centrum Yunuseli
Projede, 2+1, 3+1 normal kat 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunurken dubleks dairelerde 35 ila 30 metrekare teras alanları bulunuyor.

Hill House Yunuseli
Hill House Yunuseli 2 blokta 24 daire ve 10 işyerinden oluşuyor. Hill House Yunuseli projesinde 3+1 standart ve 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Taş Mahal
Proje tek apartman olup toplam 29 BAĞIMSIZ bölümden oluşmaktadır. Projede 25 adet 2+1 daire ve 4 adet 3+1 dubleks daire bulunmaktadır.


Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181