Ereğli Hobi Bahçeleri'nin başvuruları başladı!
Ereğli Belediyesi tarafından Toros mahallesi TOKİ Bölgesi'nde yapılan Hobi Bahçeleri halkın hizmetine sunuluyor. 35 adet Hobi Bahçesi, 9-16 Haziran tarihleri arasında başvurular alınarak noter huzurundaki kura ile sahiplerini bulacak.

Hobi Bahçeleri konusunda kısa bir açıklama yapan Başkan Özgüven: “Ereğli Belediyesi olarak yeni bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız birçok projede ilkleri hayata geçiren belediye olarak, Ereğli’de ilk defa Hobi Bahçeleri projesini hayata geçiriyoruz. Halkımızın özelikle hafta sonları şehrin stresinden uzaklaşmak için aileleri ve çocukları ile birlikte gidip, hem piknik yapabilecekleri hem de hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir eseri Ereğli’mize kazandırdık. Bütün bir hafta işin ve şehrin stresine maruz kalan vatandaşlarımız, Hobi Bahçelerinde hem streslerini atabilecekler hem de istedikleri sebze ve meyveleri bahçelerinde yetiştirebilecekler. Hobi Bahçeleri’ne müracaatlar 9-16 Haziran tarihleri arasında Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğüne yapılacaktır. Sonrasında noter huzurunda çekilecek kura ile bahçeleri vereceğiz. En önemli şartımız vatandaşlarımızın Ereğli’de ikamet ediyor olması, ayrıca 30 yaş üzeri ve evli olmalarıdır. Hobi Bahçesi’ne sahip olacak vatandaşlarımızı şimdiden kutluyor, Ereğli’mize bu güzel hizmetin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ereğli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181