'Zonguldak'ın şehir merkezi Bakacakkadı'ya gelecek'!
Bakacakkadı'dan Asmaya 15 dakikada geldiğini söyleyen Özdemir, 15 dakikada şehir merkezine giremediği söyledi. 270 konutluk 2. Etap TOKİ inşaatının çok yakında başlayacağını söyleyen Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Devlet yatırımlarının geleceğin cazibe merkezi Bakacakkadı'ya kaydırılmasını istedi. 

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesine bağlı Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, FilyosVadi projesinin giriş kapısının Bakacakkadı Beldesi olduğu ve cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Zonguldak'ın coğrafi yapısı itibariyle büyümeye el verişli olmadığı ileride mutlaka Filyos Vadi projesinin giriş kapısı olması nedeniyle önce cazibe merkezi sonra vilayetin kaydırılacağını söyleyen Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir," Zonguldak'ta sağına, soluna baktığın zaman üç vilayeti bir birine bağlayan yer Bakacakkadı. Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu Filyos Vadi projesinin giriş kapısı Bakacakkadı Beldesi. Bakacakkadı Beldesi şu anda çok değerli bir konumda. Aslında ve olması gereken Zonguldak Şehir merkezinin Bakacakkadı'da olması gerekiyor. Zonguldak Kamu yatırımlarını kendine katarken yolu olmayan bir Zonguldak. Küçülmeye mahkum bir İl. Ama kamu yatırımlarını şehrin dışına iterseniz Zonguldak genişler. Filyos Vadisinde Liman projesi tamamlandığında ve giriş kapısı Bakacakkadı olduğuna göre bir cazibe merkezi olmamamız için bir neden yok. Bakacakkadı'da 2. Etap TOKİ çalışmamız var ve yer teslimini yaptık. Birinci etabın kura çekimleri tamamlandıktan sonra 2. Etabın inşaatına başlayacağız. TOKİ inşaatı tamamlanırken belediye olarak bizde etrafında yaşam alanları ve insanların ortak kullanım alanlarını tamamlayacağız. İlerleyen yıllarda mutlaka Zonguldak'ın şehir merkezi Bakacakkadı'ya gelecek. Yapılan çalışmalar ve planlar bu yönde yapılırsa daha güzel olur" dedi.

Muhammed Karapınar / İnanış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Delgado 6 yıl önce

Sen gelişmene bak birader Zonguldak il merkezini bakacağı almaya senin çapın yetmez.

banner182

banner181