Rüya Kent Prestij projesi detayları!
261 adet konut, 14 adet villa ve 12 adet ticari alandan oluşan Rüya Kent Prestij projesinin detayları belli oldu.

90 milyon TL'lik yatırım ile inşa edilen Rüya Kent Prestij projesi 65 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan Rüya Kent Prestij projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi daire seçenekleri bulunuyor.

Zonguldak Kozlu'da Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükselen Rüya Kent Prestij projesinde 275 konut ve 12 adet ticari ünite yer alıyor. Daire büyüklerinin 60 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteridiği Rüya Kent Prestij projesinde ticari alanların büyüklükleri 95 metrekare ile 423 metrekare arsasında değişiyor.

13 kattan ve 5 konut bloğundan oluşan Rüya Kent Prestij projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, jakuzi, buhar odaları, fitness center, çocuklar için trombolin, mini clup, çocuk parkı ve gençler için çok amaçlı spor alanı (basketbol, voleybol, mini futbol), yürüyüş yolu, bulvar, meyve bahçesi, hobi bahçesi, barbekü alanı, tırmanma duvarı, bisiklet parkı ve dinlenme yerleri gibi geniş ve sosyal donatı alanları yer alıyor.

Rüya Kent Prestij teslim tarihi! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij fiyat! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij nerede? Tıklayınız.


Rüya Kent Prestij İletişim!
Adres: Güney Mahallesi Kavaklık Mevkii Kozlu / Zonguldak
Telefon: 0 372 266 55 55
Web: www.ruyakentprestij.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181