Yeşilyurt İnşaat'tan yeni proje; Rüya Kent Prestij
Zonguldak Kozlu'da inşa edilen Rüya Kent Prestij projesi Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükselecek. 

65 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Rüya Kent Prestij projesi 90 milyon TL'lik yatırım ile inşa ediliyor. 261 adet konut, 14 adet villa ve 12 adet ticari alanının yer aldığı Rüya Kent Prestij projesi 5 blokta 13 kattan oluşuyor. Daire büyüklerinin 60 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Rüya Kent Prestij projesi 23 bin metrekare arsa alanına sahip.

Konut, villa ve ticari alanlardan oluşan Rüya Kent Prestij projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi daire seçenekleri bulunuyor. Konutun yanı sıra ticari alanın da yer aldığı nde ticari alanların büyüklükleri 95 metrekare ile 423 metrekare arsasında değişiklik gösteriyor.

Rüya Kent Prestij projesinde cafe ve restaurant, kütüphane, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, kreş, yeşil peyzaj alanı, özel peyzaj alanı, dinlenme alanı, yürüyüş yolu, spor salonu, hamam ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Geniş sosyal donatı alanları bulunan Rüya Kent Prestij projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Rüya Kent Prestij teslim tarihi! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij fiyat! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij nerede? Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij İletişim!
Adres: Güney Mahallesi Kavaklık Mevkii Kozlu / Zonguldak
Telefon: 0 372 266 55 55
Web: www.ruyakentprestij.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181