TOKİ Zonguldak Devrek 271 konutun başvuları başlıyor!
TOKİ Başkanlığınca Devrek’te yapılan 3+1 86 adet konut ile 2+1 185 adet konut için vatandaşlar, 19 Haziran – 07 Temmuz 2017 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Semerci, “ İlçemizde ilkleri yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Seçimde verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. İlçemizde yapımına başlanılan ve büyük ölçüde tamamlanan Toplu Konutların satışına yönelik başvuru süreci başlıyor. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız başvuru formlarını Ziraat Bankası Devrek Şubesi’nden temin ederek, yine başvuru formlarını, başvuru bedeli ve istenilen diğer evraklarla birlikte yine aynı bankaya 19 Haziran – 07 Temmuz 2017 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir.  Vatandaşlarımız konuyla ilgili olarak Belediye Başkanlığımızdan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin internet sitesinden bilgi alabilirler ” dedi.

Başvuru tarihleri ve şartları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız https://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/Zonguldak/Devrek/ilan.pdf ile https://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/Zonguldak/Caydegirmeni2/ilan.pdf linklerine tıklayarak öğrenebilirler.

Devrek Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181