TOKi Zonguldak Devrek kura tarihi 21 Temmuz!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak Devrek Projesi kapsamında inşa edilen 185 adet 2+1 alt gelir grubu konut ve 86 adet 3+1 standart konut olmak üzere toplam 271 adet konutun kurası 21 Temmuz'da çekilecek.

KURA ÇEKİLİŞİ : 
Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 24 Temmuz 2017 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm yetkili Şubeleri’nden geri alabilecektir.
“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde 21 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacaktır.

Konut Alma hakkı ve Konut Belirleme kurasında;
- Konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
- Konut sayısının % 20’si kadar yedek alıcı belirlenecektir.
- Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır.

Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştireceklerdir.

TOKİ Zonguldak Devrek alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek sözleşme tarihi için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek daire fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181