TOKi Zonguldak Devrek sözleşme tarihi 31 Temmuz!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak Devrek Projesi kapsamında inşa edilen 185 adet 2+1 alt gelir grubu konut ve 86 adet 3+1 standart konut olmak üzere toplam 271 adet konutun sözleşmeleri 31 Temmuz'da imzalanmaya başlayacak. TOKi Zonguldak Devrek konutlarının sözleşme imzalama işlemleri 18 Ağustos'a kadar devam edecek.

Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler;
- İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı,
- İl/ilçe Tapu Sicil Müdürlüğünden başvuru sahibinin, kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız konutun bulunmadığına dair belge. (1.Kategori Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu konutlar hariç) 

Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri 31 Temmuz 2017 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

YEDEK HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 22 Ağustos 2017 – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında işlemlerini yapacaklardır.

TOKİ Zonguldak Devrek alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek kura tarihi için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Devrek daire fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Palabıyıklı 6 yıl önce

Devrek ve çevresinde konuttan önce fabrikaya ihtiyaç var !!!

banner182

banner181